Haber Arşivi

Sergi: 'Fotomaraton'/Mimarlık Haftası Etkinliği











(Fotoğraf: Alper Altuntaş)


FOTOMARATON YARIŞMASI SERGİSİ


Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından her yıl düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri, bu yıl 05-11 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Mimarlık Haftası Düzenleme Komitesi tarafından Mimarlık Haftası Etkinlikleri kapsamında yapılan fotoğraf yarışmasının bu yıl fotomaraton şeklinde yapılması uygun bulunmuştur. İnteraktif bir katılım ile dokuz saat içerisinde kent merkezi içerisinde belirlenen bir alanda ve belirli bir tema çerçevesinde fotoğraf çekmeleri istenen katılımcılardan, belki de her gün geçtikleri yerleri, her gün karşılaştıkları hayatları tema kapsamında sorgulamaları beklenmiştir.
Yarışma, 12 Eylül 2009 Cumartesi günü saat 10.00'da Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nde başlayıp, aynı gün saat 19.00'da yine Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nde son bulmuştur.

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından 2009 yılı Mimarlık Haftası kapsamında, "kentin oylumları:kente açılan kapılar, pencereler, ..." teması ile düzenlenen fotomaraton değerlendirmesi 17 Eylül 2009 tarihinde Seçici Kurul üyeleri; Mehmet Koştumoğlu, Murat Germen, Erdem Yıldırım, Cemal Emden ve Emin Emrah Yerce' nin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Seçici Kurul tarafından ödüle ve sergilemeye değer bulunan fotoğraflar hafta boyunca Metro Konak İstasyonu'nda sergilenecektir

Twitter